nyheder/iphone-2-145.jpg

Endelig ny iPhone

Det var f... på tide, var reaktionen fra mange, da Apple afslørede version 2.0 af deres populære iPhone. Endelig understøtter den storsælgende mobiltelefon e-mail, så folk med en pc og en Outlook-konto kan læse deres mail på farten.

7. marts 2008

Apple har netop afsløret version 2.0 af deres populære iPhone. Endelig understøtter den storsælgende mobiltelefon e-mail, så folk med en pc og en Outlook-konto kan læse deres mail på farten. Der kommer også en såkaldt SDK – et værktøj, så andre udviklere end Apple kan lave små programmer til telefonen. Sidst men ikke mindst kommer der en række spil til telefonen, der udnytter den unikke multi-touch skærm og det indbyggede accelerometer (den teknologi, der gør, at en iPhone ved, hvilken vej skærmen vender).

Et af spillene bliver det stærkt ventede Spore fra Will Wright, der var manden bag SimCity og The Sims-spillene.

Alle de nye muligheder bliver gratis for iPhone-ejere, mens folk, der har købt lillebroderen iPod Touch, igen må til lommerne og betale for en opdatering.

Der er intet nyt om, hvornår Apple lancerer iPhone i Danmark og intet nyt om ny hardware, der for eksempel kan udnytte det noget hurtigere 3G-telefonnetværk, som de fleste af iPhones konkurrenter benytter i Europa. Rygterne vil vide, at der kommer en helt ny iPhone til sommer, og at den bliver med 3G.

Måske er du interesseret i ...