Cookie- og privatlivspolitik


Din mobil falder i værdi lynhurtigt!

En ny undersøgelse viser, at smartphones værdi falder med helt op til 65 procent på bare en måned.

Markedet for brugte smartphones er enormt, og bliver stadig større. En engelsk undersøgelse viser da også, at der kan være store penge at spare på at købe brugt – også på telefoner, der er få måneder gamle.

Undersøgelsen er foretaget af den engelske internetbutik musicmagpie.co.uk, der specialiserer sig i at sælge brugt elektronik til fornuftige priser. Derfor har de selvfølgelig også en interesse i at vise, hvor billige brugte telefoner er.

Samsung og HTC falder meget i pris

Tallene viser fx, at Samsungs topmodel fra 2014 faldt med 50 procent i løbet af de første to måneder, den var på markedet. HTCs One M9 fra 2015 tabte hele 65 procent af dens værdi på bare en enkelt måned.

iPhone falder mindre

Lidt bedre ser det ud for iPhones, hvor prisen på en iPhone 6 først faldt til 50 procent efter et helt år. Dog kan iPhones ikke se sig helt fri for voldsomme prisfald – iPhone 5 faldt med 66 procent allerede efter en måned.

Årsagen til at priserne på brugte telefoner falder så voldsomt er, ifølge Musicmagpie.co.uk, at der kommer nye, bedre telefoner på markedet, eller at der simpelthen ikke er efterspørgsel på den pågældende mobil.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Flere bruger IP-telefoni

Flere bruger IP-telefoni

Siden 2005 er antallet af brugere af IP-telefoni steget med 300.000, og mere end 525.000 danskere bruger nu internettet til private telefonopkald.

Læs mere

Svenske Telia køber danske Debitel

Svenske Telia køber danske Debitel

Med købet af Debitel sidder Telia på 25 procent af mobilmarkedet i Danmark. Telia overtager blandt andet et kundekartotek på cirka 300.000 mobilkunder.

Læs mere

Falske apps snyder dig

Falske apps snyder dig

En lang række apps i Windows Store og Google Play Butik, er ikke hvad de giver sig ud for. De lokker dig til at betale penge og kan i værste fald smitte med virus.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere