Cookie- og privatlivspolitik


Nye iPhones og smartwatch fra Apple

Apple har netop lanceret den nye iPhone 6, en større model kaldet iPhone 6 plus, et smartwatch kaldet Apple Watch og et helt nyt betalingssystem.

To telefoner, et ur og en ny måde at betale på. Det var, hvad Apple præsentrede på deres pressemøde i San Francisco d. 9. september.

Begge nye iPhones får større skærme på henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer. Samtidig er de også blevet skarpere, så tekst og ikoner står tydeligere.

Designet på telefonerne er blevet ændret lidt i forhold til, de tidligere modeller. Telefonerne er de hidtil tyndeste iPhones med 6,9 mm for 6’eren og 7,1 mm for 6 plus. Kanterne er blevet afrundede, og glasset buer rundt om siden, så du ikke kan mærke nogen kanter.Kameraet har stadig 8 megapixels, men kan nu optage video i slowmotion med 240 billedet i sekundet.

Apple lancerede også deres smart-ur, Apple Watch. Uret er firkantet og indeholder en helt ny version af Apples styresystem, specielt designet til uret. En af de smarteste funktioner er, at du kan bruge det lille hjul, som du kender fra et almindeligt armbåndsur, til at zoome ind og ud. Urets rem kan du selv skifte til læder, metal eller gummi. Apple Watch kommer også i to størrelser.

Sidst men ikke mindst præsenterede Apple også et nyt betalingssystem, Apple Pay, hvor du kan betale alene ved et tryk på din iPhones fingeraftryksmåler. Systemet er baseret på NFC-teknologi og udviklet i samarbejde med VISA og Mastercard.

Telefonerne sættes til salg i Danmark d. 26. september. I første omgang kan de dog kun bestilles fra Apples hjemmeside. Priserne ligger på 5.199 kroner for iPhone 6 og 5.999 kroner for iPhone 6 plus uden abonnement. Apple Watch kommer først i 2015 til 349 dollars, hvilket er ca. 2.000 kroner. Apple Pay lanceres i første omgang kun i USA, og kommer tidligst til Danmark i starten af 2015.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Smartphone i gummi

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSmartphone i gummi

CAT B15 holder både til vand og høje fald, men holdbarheden giver visse udfordringer.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere