Cookie- og privatlivspolitik


Apple afslører to nye iPhones

To spritnye iPhone modeller er på vej til butikker verden over, og der er både noget til dem med en lille og stor tegnebog.

Lige godt et år efter Apple præsenterede deres seneste iPhone, har virksomheden nu for første gang løftet sløret for to nye modeller på én gang. iPhone 5S og iPhone 5C hedder de nye medlemmer af Apples smartphone-familie, der nu har lidt for enhver smag.

iPhone 5S bliver den nye topmodel med en ny, hurtigere processor og fingeraftryks-sensor, så telefonen kan genkende sin ejer. Det skal både hjælpe til at åbne tastaturlåsen og bekræfte ejerens identitet, når der bliver købt programmer i App-store.

S-modellen kommer også til at understøtte alle de danske 4G-netværk, så alle nye ejere får gavn af de hurtige internetforbindelser. Med iPhone 5C er der tale om Apples første budgetmodel, men der er stadig kun tale om en billig iPhone og ikke en billig smartphone.

Indmaden er stort set den samme som i en iPhone 5, men udseendet adskiller sig en del. Det karakteristiske sorte eller hvide design med et metal- og glaskabinet er skiftet ud med polycarbonat, som er en utrolig stærk og slagfast type plastik. Kabinettet er farvet, så det er muligt at få en grøn, gul, blå, rød eller hvid Apple-telefon.

Hvornår telefonerne er at finde i danske butikker og til hvilken pris er endnu ikke offentliggjort, men de amerikanske priser for iPhone 5S ligger tæt op ad priserne for den seneste model. Derfor vil S-modellen formentlig koste i omegnen af 5.200 danske kroner, mens det forventes, at budgetmodellen vil koste cirka 4.000 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Din smartphone kan eksplodere!

Din smartphone kan eksplodere!

Batterierne i moderne smartphones kan overophede og eksplodere. Læs hvorfor her.

Læs mere

De bedste mobiltelefoner

De bedste mobiltelefoner

Ny undersøgelse afslører de mest strømstærke og strømsvage mobiltelefoner på markedet. Sony Ericsson er i top, mens hverken Nokia eller Siemens imponerer.

Læs mere

Danske Pokémon GO-spillere politianmeldt!

Danske Pokémon GO-spillere politianmeldt!

Pokémon GO er kommet til Danmark, og den store popularitet har blandt andet affødt en række politianmeldelser

Læs mere

Nyeste

Billig super-telefon

LePro3 ecophone er en ny Android-telefon med masser af kræfter til budgetpris.

Læs mere

Bestil din mad med Google maps

Nu bliver det endnu nemmere at bestille mad til døren!

Læs mere

Din smartphone kan eksplodere!

Batterierne i moderne smartphones kan overophede og eksplodere. Læs hvorfor her.

Læs mere