Der var spændende nyt i Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 bød på et helt nyt skærmformat, så vi er spændt på, hvad Galaxy S9 kommer til at byde på.

© Samsung

Samsung Galaxy S9 - lanceringsdato, pris, specifikationer og rygter

Venter du på Samsungs Galaxy S9? Læs om de nyeste rygter om, hvordan den næste Galaxy-telefon bliver, hvad den kommer til at koste, og hvornår mobiltelefonen kommer på gaden.

16. maj 2017 af Mathias Alsted Lund Flinck

Samsung lancerede Galaxy S8 i slutningen af marts 2017, og blot en måned senere er de første rygter om efterfølgeren, Samsung Galaxy S9, allerede dukket op. På denne side holder vi dig løbende opdateret med de nyeste informationer om det kommende Galaxy-mobiltelefon - både rygterne og de informationer, som Samsung selv bekræfter.

Hvilke funktioner får Samsung Galaxy S9?

Samsung lykkedes med at fjerne betragtelig del af den sorte kant, der indrammer skærmen, på Galaxy S8, og med Samsung Galaxy S9 ryger den sidste del af rammen, beretter det koreanske medie ETNews, der citerer unavngivne kilder tæt på firmaet.

Et andet koreansk medie Aju Business Daily mener at vide, at mobiltelefonen får en skærm på 5,7 tommer, får 8 GB hukommelse og 12 megapixel kamera på bagsiden.

Hvilke specifikationer kommer Samsung Galaxy S9 til at have?

“Opdateres løbende”

Hvornår kommer Samsung Galaxy S9 til Danmark?

Der er endnu ingen rygter om, hvornår Samsung præcis vil lancere Galaxy S9, men de foregående mobiltelefoner er ofte lanceret i februar eller marts, så det er umiddelbart et godt bud, at næste lancering bliver i løbet af 2018’s første kvartal.

Hvad koster Samsung Galaxy S9?

Prisen er endnu ikke offentliggjort. Lanceringspriserne for Samsung Galaxy S7 var 5.699 kroner, mens Samsung Galaxy S8 var noget dyrere med 6.199 kroner. Det virker med andre ord sandsynligt, at Galaxy S9 kommer til at koste over 6.000 kroner.

Måske er du interesseret i ...