Cookie- og privatlivspolitik


Galaxy S7 med suverænt kamera

To af årets største mobilnyheder byder blandt andet på et suverænt kamera, lydopladning og mulighed for at gemme på microSD-kort. Men de er ikke billige.

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er Samsungs nye top-smartphones, som nu afløser den populære S6-serie. De nye telefoner, som forleden blev præsenteret på verdens største mobilmesse i Barcelona, har som forventet flere hestekræfter og en række spændende nye funktioner og forbedringer.

Galaxy S7 er standardudgaven med en 5,1 tommer stor skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels. Når skærmen er slukket er den ikke helt slukket – du vil kunne se klokken, dato og om du har modtaget nye beskeder. Hvis der er mørkt, fx når du slukker lyset for at sove, eller du har telefonen i lommen, slukker skærmen automatisk for ikke at bruge batteriet unødigt.

Telefonen overholder IP68-standarden, hvilket betyder, at de er vand- og støvafvisende. Du kan ikke tage den med på dykkerturen, men Samsung garanterer, at den kan holde tæt i en halv time på en halv meters dybde. Galaxy S7 og S7 Edge er udstyret med 4 GB hukommelse og 32 GB lagerplads. En af de store ændringer, i forhold til forgængeren Galaxy S6-serien er, at du nu kan udvide telefonen med et microSD-kort, så du får endnu mere plads til apps, video og billeder.

Antallet af megapixels i kameraet er faktisk blevet reduceret i den nye Galaxy S7-serie. Det betyder, at du kan tage billeder med op til 12 megapixels. Med en blænde på f/1.7 kombineret med større pixels og en ”Dual pixel”-sensor gør, at der kan komme meget mere lys igennem linsen.

Komputer for alle har prøvet kameraet i et mørkt rum med meget dæmpet lys. Det er faktisk muligt at tage superskarpe billeder selv under de svære lysforhold som aften- og nattebilleder både indendørs og udendørs ofte byder på. Frontkameraet til selvportrætter og videosamtaler er på 5 megapixels med samme blænde som hovedkameraet.

Samsung Galaxy S7 Edge indeholder stort set samme udstyr, som standard-versionen. De største forskelle er, at skærmen er afrundet i siderne, telefonen er større og batteriet er mere kraftfuldt. Skærmen er på 5,5 tommer, så der er plads til flere genveje i Android-systemet. Batteriet i S7 og S7 Edge er på henholdsvis 3.000 m Ah og 3.600 mAh, der ifølge Samsung kan give længere batteritider end S6-modellerne. Batteriet kan desuden lades næsten fuldt op på meget kort tid.

Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er i butikkerne den 11. marts til henholdsvis 5.699 kroner og 6.499 kroner. Hvis du forudbestiller, kan du i øjeblikket få et par Samsung Gear VR-briller til en værdi af 1.199 kroner med.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Alternativ til iPhone 7

Alternativ til iPhone 7

iPhone 7 er netop blevet lanceret. Men er du træt af den evindelige hype, så har vi fundet et bud på et billigt - og godt - alternativ til Apples nye flagskib.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere