Cookie- og privatlivspolitik


Ny HTC-telefon afsløret før tid

HTC er snart klar med en ny topmodel i deres smartphonelinje. Det nye vidunder, der får navnet HTC 10, afsløres tirsdag, men allerede nu er alle specifikationerne sluppet ud i pressen.

Rygterne har længe svirret om, hvilke opgraderinger og funktioner HTC’s nye telefon vil få, men den seneste afsløring fra det hollandske internetmagasin gsmhelpdesk.nl kommer angiveligt fra en pålidelig kilde.

De afslørede specifikationer adskiller sig da heller ikke fra de specifikationer, der tidligere har været rygter om: HTC 10 får en stor og ultra skarp skærm på 5,2 tommer og med en opløsning på 2560 x 1440 pixels.

Til at håndtere den krævende skærm og andre hårde opgaver, har HTC udstyret telefonen med en lynhurtig Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM og et stort batteri på 3000 mAh, der lades op via et USB Type-C-stik.

Du vil kunne tage knivskarpe billeder med et 12 megapixels kamera på telefonens bagside, og foretage videoopkald eller tage selvportrætter med det frontvendte kamera på fem megapixels. Billeder og video kan gemmes i telefonens indbyggede hukommelse på 32 GB eller på et microSD-kort, som også kan sættes i telefonen.

Desuden får HTC 10 en fingeraftrykslæser og styresystemet er Android 6, Marshmallow, med den seneste version af HTC’s brugerflade, HTC Sense 8.0, lagt oven på.

Om specifikationerne gælder for den amerikanske eller den europæiske version, eller om der kommer versioner med fx mere indbygget lagerplads, ved vi først når HTC i morgen kl 14 afholder deres ”Power of 10”-arrangement.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere