Cookie- og privatlivspolitik


Suveræn smartphone vinder Komputers stortest

I disse uger lancerer flere af de største mobilproducenter deres helt nye topmodeller. Det er smartphones, der koster op mod 6.500 kroner. Så meget behøver du slet ikke betale for en super god telefon.

Komputer for alle har testet seks smartphones til under 3.000 kroner. Det er ikke de hurtigste telefoner, du kan få, men de er aldeles glimrende hvis du vil foretage opkald, sende beskeder, surfe på nettet, køre nogle simple apps og have et godt kamera lige ved hånden.

Samsung Galaxy S5 Neo med Android 5.1 løber af med sejren. Det skyldes ikke mindst dens kræfter, dens evne til at tage rigtig flotte billeder og batterilevetiden, som suverænt overgår de øvrige mobiltelefoner i testen. Der er 16 GB lagerplads i telefonen, som kan udvides med et microSD-hukommelseskort.

Mange har valgt at erstatte det lille lommekamera med en smartphone. Det resulterer ikke altid i skarpe og præcise billeder, men Galaxy S5 Neo har et rigtig godt hovedkamera, der kan tage billeder på op til 16 megapixels. Farverne bliver gengivet meget præcis både på billeder taget udenfor og indenfor, hvor belysningen ikke er så kraftig.

Selvom processoren er kraftfuld, så holder batteriet i Galaxy S5 Neo væsentlig længere end gennemsnittet. I vores batteritest blev der holdt liv i udstyret i 11 timer og 42 minutter. Til sammenligning kunne den næstbedste i testen holde i omkring 8 timer. Det kan samtidig have betydning for dig, at batteriet nemt kan udskiftes, hvis det første er fladt og du ikke kan lade det op med det samme.

Siden artiklens deadline er Galaxy S5 Neo blevet billigere, så du i flere butikker nu kan købe den til 2.448 kroner, blandt andet hos Power og onlinebutikken Wupti.


Du kan læse stortesten her (kun for abonnenter):
http://komputer.dk/telefon/den-bedste-smartphone-til-under-3000-kroner


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Alternativ til iPhone 7

Alternativ til iPhone 7

iPhone 7 er netop blevet lanceret. Men er du træt af den evindelige hype, så har vi fundet et bud på et billigt - og godt - alternativ til Apples nye flagskib.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere