Cookie- og privatlivspolitik


96,8 procent bruger Android eller iPhone

De seneste tal fra analysefirmaet Gartner viser, at forbrugerne fortsat foretrækker styresystemet Android, når de skal købe ny telefon, men iPhone er også ganske populær.

Købte du en ny smartphone i perioden april-juni i år, er der overvældende stor sandsynlighed for, at du købte en Android-telefon. Købte du en Windows-telefon, tilhører du til gengæld en forholdsvist lille klub.

Analysefirmaet Gartner har netop udsendt en opgørelse over, hvor mange mobiltelefoner der er solgt i andet kvartal af 2015. Tallene viser at der stadig sælges klart flest telefoner med styresystemet Android, på trods af en lille tilbagegang i den procentvise markedsandel i forhold til samme kvartal, sidste år.

82,2 procent af alle solgte telefoner i perioden april-juni havde Googles Android-styresystem installeret, imens Apples iOS var at finde på 14,6 procent af telefonerne. Begge styresystemer ser en fremgang i salgstallene, men hvad markedsandel angår, går Android 1,6 procentpoint tilbage, imens iOS går frem med 2,4 procentpoint.

På trods af at Microsoft har solgt lidt flere Windows-telefoner i andet kvartal af 2015 end i samme kvartal i 2014, må de se deres markedsandel svinde ind fra 2,8 til 2,5 procent.

Styresystemet BlackBerry, der har været meget populært i blandt andet USA og England, ser som det eneste af de store styresystemer en tilbagegang i antallet af solgte enheder. De har næsten halveret deres salgstal, og går fra en markedsandel på 0,7 til 0,3 procent.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

Skift browser på din Android-telefon

Skift browser på din Android-telefon

En fejl i Android-telefoners indbyggede browser gør det muligt for farlige hjemmesider at opfange alt, hvad du laver på nettet.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere