Cookie- og privatlivspolitik


3,2 milliarder digitale enheder taler sammen i 2019

Dit køleskab vil tale med din termostat, dit smartwatch med din vaskemaskine og meget mere. I alt 3,2 mia. enheder vil kommunikere med hinanden i 2019, siger it-virksomheden Cisco i en ny rapport.

Det er ikke kun mobiltelefoner og computere, der taler sammen. Stadig flere apparater i hjemmet får adgang til nettet, fremgår det af en rapport fra it-virksomheden Cisco. I alt 3,2 mia. intelligente, digitale enheder vil være forbundne via WiFi eller mobilnettet i 2019. Det er en syvdobling i forhold til i dag.

Allerede nu ser vi flere apparater, der kan kommunikere med hinanden, uden at du behøver at gøre noget aktivt. Det kan fx være et smartwatch eller andre bærbare enheder, såkaldte ”wearables”, der fortæller din termostat derhjemme, at du er på vej hjem, så den skal skrue op for varmen.

”Inden for de næste par år vil vi opleve en eksplosion i antallet af ting, der tilsluttes nettet. Det gælder både mobiltelefoner og tablets, men også enheder, der udelukkende taler med andre enheder, fx wearables, ” siger Michael Nielsen, teknisk chef ved Cisco Danmark i en pressemeddelelse.

Cisco spår også, at der i 2019 vil være 5,2 mia. mobiltelefoner på verdensplan, hvoraf 4,2 vil være smartphones. Det svarer til cirka 1 mia. flere brugere på mobilnettet end i dag.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Supertelefonen du ikke må købe

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>4 fede funktioner til mobilen

Eksklusivt indholdEksklusivt indhold4 fede funktioner til mobilen

Her viser vi fire smarte apps, der giver dig helt nye muligheder på din Android.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Smartphone i gummi

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSmartphone i gummi

CAT B15 holder både til vand og høje fald, men holdbarheden giver visse udfordringer.

Læs mere

Nyeste

Supertelefonen du ikke må købe

Googles nye telefon kan ikke købes i Danmark. Se her, hvordan du alligevel kan få fingrene i den.

Læs mere

Note 7 gik op i røg

På én måned gik Samsungs Note 7-hype op i røg. Alt - hvad der kunne gå galt, gik galt.

Læs mere

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-mærket i sine telefoner, der i stedet har fået navnet Pixel.

Læs mere