Cookie- og privatlivspolitik


Vink farvel til din bærbare pc

Microsoft har netop offentliggjort deres nyeste tablet, Surface Pro 3, som skal fungere som en komplet erstatning for din bærbare computer.

På et pressemøde i New York offentliggjorde Microsoft deres seneste bud på en tablet-pc, der skal erstatte din bærbare. Den nye model har fået navnet Surface Pro 3 og er efterfølgeren til Surface Pro 2. I modsætning til andre tablets, leveres Surface Pro 3 med Windows 8.1 , så du kan bruge alle de programmer, som du normalt bruger på din bærbare. Der medfølger også et cover, der fungerer som tastatur, så det er nemmere at skrive på tabletten.

Der hvor Surface Pro 3 er mest overbevisende er størrelsen og vægten. Tabletten vejer kun 800 gram og tykkelsen er under en centimeter, 4 mm tyndere end forgængeren. Skærmen er på 12 tommer, berøringsfølsom og har en opløsning på 2160 x 1440 pixel. Bagpå tabletten, er støttefoden forbedret, så du nu kan indstille den til flere positioner.

Den elektroniske kuglepen, Surface Pen er også forbedret. Pennen er nu tungere og udført i aluminium i stedet for plastik, så den føles som en rigtig kuglepen. Foran og bagpå tabletten sidder to kameraer på 5 megapixel, der kan filme i 1080 HD. Tabletten har en USB port, en microSD kortlæser og en Mini DisplayPort.

Surface Pro 3 bliver tilgængelig i Danmark til august. Tabletten kommer i 5 versioner med større hukommelse og kraftigere processorer. De forventede priser bliver 6.199 kroner for den billigste model med Intel I3 processor og 64 GB hukommelse, og 15.149 kroner for den dyreste med I7 processor og 512 GB hukommelse.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lækker tablet med Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLækker tablet med Windows

Microsoft Surface 3 er en lækker tablet med mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tablet med komplet Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTablet med komplet Windows

Lenovo Miix 2 8 er en velkomponeret tablet, der dog mangler skærmudgang og USB-port.

Læs mere

Ny stærk Windows-tablet

Ny stærk Windows-tablet

Glem alt om iPad og Android! Microsoft har netop lanceret Surface Pro 4, og Surface Book, som kan køre dine helt almindelige Windows-programmer.

Læs mere

Nyeste

BRANDFARE!

Kablet til ældre modeller af Microsofts Surface Pro-tablet tilbagekaldes på grund af brandfare.

Læs mere

Ny stærk Windows-tablet

Glem alt om iPad og Android! Microsoft har netop lanceret Surface Pro 4, og Surface Book, som kan køre dine helt almindelige Windows-programmer.

Læs mere

Lækker tablet med Windows

Microsoft Surface 3 er en lækker tablet med mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere