Cookie- og privatlivspolitik


Sådan vælger du den rigtige tablet

Stor guide: Vi fortæller om de vigtigste fordele og ulemper ved de tre mobile styresystemer Android, iOS og Windows, så du kan køb den helt rigtige tablet til dine behov.

Hent artiklen > klik her

Tablets er utrolig populære. Udvalget er enormt, de findes i forskellige størrelser til priser fra nogle få hundrede kroner til over 10.000 kroner. En af de allervigtigste beslutninger er, hvilket styresystem du vil have på din tablet.

Det er det valg, der kan have størst indflydelse på, hvilke muligheder en tablet kan give dig. Udvalget af apps spiller en stor rolle. Der findes over halvanden million apps til både Android og iOS, mens Windows-systemet ”kun” har godt en halv million at vælge i blandt.

Heldigvis findes mange af de mest populære tjenester til alle tre systemer. Vi har prøvet alle de mobile styresystemer, så vi kan hjælpe dig med at købe den rigtige tablet. Du finder svaret i artiklen, der også indeholder en test af fire Android-tablets fra Acer, Huawei, Lenovo og Samsung.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Læs magasinet på Wype

Læs magasinet på Wype

Forkæl dig selv med adgang til en masse spændende læsestof på din mobil og tablet med magasin-appen WYPE

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Seks tablets i test

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSeks tablets i test

En tablet er let og mobil – og så er den klar til brug, så snart du trykker på tændknappen. Vi tester seks af slagsen.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tablet til børn

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTablet til børn

Der findes masser af gode apps til leg og læring for børn, men det kræver gode nerver at overlade en tablet til mange tusinde kroner til et par fumlende barnehænder.

Læs mere

Nyeste

Studiestart: Er du klar?

Din tablet har brug for de bedste apps, når du begynder på studiet.

Læs mere

Familievenlig tablet til børn

Har du styr på, hvor lang tid familiens yngste bruger din tablet? Børnevenlige funktioner til de voksne kan gøre det nemmere at kontrollere.

Læs mere

Meget mere læsestof for kun 29,-

Forkæl dig selv med adgang til mange flere magasiner på din mobil og tablet med magasin-appen WYPE

Læs mere