Cookie- og privatlivspolitik


Familievenlig tablet til børn

Har du styr på, hvor lang tid familiens yngste bruger din tablet? Børnevenlige funktioner til de voksne kan gøre det nemmere at kontrollere.

Lenovos tablet Tab3 8 kan hjælpe dig med at begrænse forbruget af film, spil og internet. Udstyret med nyeste version af Android kan du have flere brugerkonti, præcis som i Windows på pc’en, og oprette en konto som en såkaldt ”Kid’s Mode”.

Her kan forældre indstille, hvilke apps og funktioner, barnet har adgang til, og hvilke typer hjemmesider, der ikke må vises. Du kan også styre, hvor lang tid, tabletten må bruges dagligt og fx angive bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Så bliver der tid til at komme ud i den friske luft eller gøre lektierne færdige.

Skærmens størrelse er 8 tommer med en opløsning på 1200 x 800 pixels, og du kan nemt justere lyset til forskellige formål. Der findes blandt andet en tilstand, der gør det mere behageligt at læse e-bøger og du kan vælge et børnevenligt lys, der reducerer det blå lys, som kan forstyrre søvnen, hvis tabletten bruges op til sengetid.

Tabletten er bygget til at overleve en mindre blid behandling og tager ikke skade, hvis ungerne vælter et glas mælk ud over skærmen.

Lenovo Tab3 8 og den lidt mindre model Tab3 7 kommer i handelen til juni, førstnævnte til en pris på omkring 1.000 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Seks tablets i test

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSeks tablets i test

En tablet er let og mobil – og så er den klar til brug, så snart du trykker på tændknappen. Vi tester seks af slagsen.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tablet til børn

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTablet til børn

Der findes masser af gode apps til leg og læring for børn, men det kræver gode nerver at overlade en tablet til mange tusinde kroner til et par fumlende barnehænder.

Læs mere

Husk lige tabletten

Husk lige tabletten

Glem ikke din tablet, når du skal på ferie. Her får du en række gode tips, som gør din ferie med tablet endnu bedre.

Læs mere

Nyeste

Studiestart: Er du klar?

Din tablet har brug for de bedste apps, når du begynder på studiet.

Læs mere

Familievenlig tablet til børn

Har du styr på, hvor lang tid familiens yngste bruger din tablet? Børnevenlige funktioner til de voksne kan gøre det nemmere at kontrollere.

Læs mere

Meget mere læsestof for kun 29,-

Forkæl dig selv med adgang til mange flere magasiner på din mobil og tablet med magasin-appen WYPE

Læs mere