Amazon Kindle

Endnu bedre e-bogslæsere

Firmaet Amazon har netop udgivet to forbedrede udgaver af deres populære e-bogslæser Kindle. Samtidig lancerer de også opdaterede tablets.

18. september 2014

Amazon Kindle har i lang tid været en af bedste e-bogslæsere på markedet. Og nu kommer den i en opdateret version, samt en helt ny og meget lettere udgave, kaldet Kindle Voyage.

Den nye Kindle skulle være 20 procent hurtigere og har plads til 4 GB, hvilket er dobbelt så meget som før. Som noget helt nyt er alle fysiske knapper fjernet, og e-bogslæseren har fået berøringsfølsom skærm.

Men den største nyhed er e-bogslæseren Kindle Voyage, som Amazon betegner som deres bedste e-boglæser nogensinde. Kindle Voyage er en forbedret version af den nu tidligere topmodel Kindle Paperwhite. Den berøringsfølsomme skærm har dobbelt så mange pixels, og tekst fremstår endnu tydeligere. Skærmens lys er 39 procent kraftigere og tilpasser sig automatisk efter, hvor mørkt det er. Og selvom lyset i skærmen er kraftigere, kan Kindle Voyage klare seks uger på en enkelt batteriopladning.

Amazon præsenterede også nye versioner af deres tablets, kaldet Fire HD og Fire HDX, samt en tablet specielt designet til børn.

Den nye Kindle er klar den. 2. oktober og kan forudbestilles på Amazons hjemmeside. Prisen ligger på 79 dollars, hvilket svarer til ca. 460 kroner. Kindle Voyage bliver først frigivet den 21. oktober, men kan også forudbestilles. Her ligger prisen på 199 dollars, hvilket er ca. 1150 kroner.

Måske er du interesseret i ...