Cookie- og privatlivspolitik


Windows 8 overhaler sin storebror

Efter 10 måneder på markedet har Windows 8 nu flere brugere end det syv år gamle styresystem Vista gjorde over samme periode.

Windows 8 er endnu ikke et stort hit blandt verdens pc-brugere, men styresystemets finder støt og roligt vej til flere computere og har nu større succes end sin storebror Windows Vista havde.

På 10 måneder bruger 8,4 procent af alle computere den nyeste Windows-version, mens Vista kun nåede 7,3 procent i sine første 10 måneder, viser tal fra analysehuset Net Applications. Mens de to styresystemer hører til blandt de mindre populære, så står Windows 7 solidt plantet øverst på podiet med en markedsandel på over 17 procent.

Det er ikke alene de første 10 måneder, at Windows 7 er førende. I Danmark benytter cirka 45 procent af alle pc’er i dag Microsofts styresystem fra 2009, viser den seneste opgørelse fra Foreningen af Danske Interaktive Medier.

Det er væsentligt bedre end både Vista og Windows 8, som står for hver seks og fem procent af alle danske pc’er. Begge styresystemer får også baghjul af det noget ældre Windows XP, der stadig er populært efter 11 år på bagen.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere