Cookie- og privatlivspolitik


Windows 8-brugere rører ikke ved apps

Over halvdelen af pc-brugere med Windows 8 åbner ikke apps i det nye styresystem, viser en ny undersøgelser.

Microsoft gav de små programmer kaldet apps en helt central plads i det nyeste styresystem Windows 8. Brugerne har dog ikke taget ubetinget godt imod de små programmer, som kan være en vejrudsigt, lommeregner eller et lille spil. En ny undersøgelse viser nemlig, at over halvdelen af Windows 8-brugere ikke bruger apps på daglig basis.

Undersøgelsen er udarbejdet af Soluto, der tilbyder fjernsupport til at løse problemer i styresystemet. Firmaet har haft fingrene i næsten 11.000 enheder med styresystemet, og tendensen var den samme for bærbare og stationære computere med eller uden berøringsfølsom skærm.

På stationære computere er det helt op til 61 procent af brugerne, som ikke åbner apps på daglig basis, mens det for bærbare computere er ca. 59 procent af brugerne. Tendensen er den samme på tablets, men her har Soluto dog ikke medregnet tablets med styresystemet Windows RT, som blandt andet findes på Microsofts egen tablet, Surface RT.

Opgørelsen viser derudover, at hver af ca. 11.000 med en stationær computer i gennemsnit bruger 1,4 apps om dagen, mens hver bruger med en bærbar computer med berøringsstyret skærm åbner 2,2 apps om dagen.

Selvom Windows 8’s brugere muligvis holder igen med at åbne de små programmer, så downloader de dem i stor stil. På bare seks måneder er der blevet downloadet 250 millioner apps fra Microsofts programbutik.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere