Cookie- og privatlivspolitik


Vind beskyttelse fra BullGuard

Nu har du chancen for at vinde en komplet beskyttelse til din pc fra det danske sikkerhedsfirma BullGuard. Konkurrencen kører kun på Facebook.

Sammen med BullGuard kører vi i april, maj og juni en gigantisk konkurrence blandt fans af Komputer for alle-gruppen på Facebook. Vi trækker en vinder om ugen i hele april og frem til den 24. maj. af sikkerhedspakken BullGuard Internet Security 9.0, der netop er kommet i handlen. Pakken har en værdi af 499 kroner, og må installeres på tre pc’er i hjemmet. Licensen gælder i et år. Præmien gives som download med tilhørende kode og kan installeres på både 32 og 64 bit Windows. Du kan altså hente sikkerhedsprogrammet straks du har vundet. Konkurrencen kører udelukkende på vores fanside på Facebook.

Fra den 25. maj skruer vi tempoet gevaldigt i vejret og kårer en vinder hver eneste dag i en hel måned. Det er helt vanvittigt, og giver en ganske stor chance for at vinde en præmie.

Hvis du ikke allerede er fan, kan du melde dig til gruppen straks, og så er du allerede med i næste trækning. Du skal naturligvis i forvejen være medlem på Facebook. Det er helt gratis. Derefter kan du følge linket i højre side og klikke på knappen Bliv fan.

BullGuard Internet Security 9.0 er på dansk og tilbyder omfattende beskyttelse mod virus og alle andre onlinetrusler. Samtidig er programmet et af de mest brugervenlige internetsikkerhedsprogrammer på markedet. Med pakken får du også online-backup med 5 GB plads og adgang døgnet rundt.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere