Cookie- og privatlivspolitik


Opdater automatisk til de nyeste programversioner

Patch My PC holder øje med alle dine programmer og udskifter dem til den nyeste version. Det giver mere stabile og funktionsrige programmer og samtidig får du lukket eventuelle sikkerhedshuller.

Hent artiklen > klik her

Denne artikel præsenterer dig for din nye trofaste følgesvend i forsøget på at holde din pc og programmerne på den i topform. Patch My PC er det bedste værktøj til at hjælpe dig med opgaven at holde alle dine programmer opdateret til nyeste version. Hvis du skulle klare det ved håndkraft, stod du over for en stor – for ikke at sige uoverkommelig – opgave. Du skulle således besøge samtlige programmer hjemmesider med jævne mellemrum for at tjekke, om der var kommet en nyere version. Så skulle du hente det nye program og til sidst installere det i stedet for den forældede version, du allerede havde på pc’en. Sådan behøver det ikke være. Hvis du bruger Patch My PC, er arbejdet automatiseret. Først scannes din pc, og du mødes af en komplet oversigt over de programmer, du har installeret. Dernæst sammenlignes programmernes versionsnumre med en stor database over de nyeste versioner, og hvis dine programmer er forældede, tilbydes du at hente de nye versioner på nettet. De nye programmer hentes diskret ned på computeren, og som prikken over ét sørger Patch My PC for, at programmerne installeres og overskriver den gamle version. Du kan sætte Patch My PC til at hente opdateringer fx hver femte dag, og så behøver du ikke tænke over opgaven igen.

Hent programmet her

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Systemgendannelse i Windows

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSystemgendannelse i Windows

Med Windows’ indbyggede Systemgendannelse kan ellers helt uløselige systemproblemer løses med ganske få klik. Du kan simpelthen genskabe Windows, som det så ud, før problemerne begyndte.

Læs mere

Se, om din Windows er 32- eller 64-bit

Se, om din Windows er 32- eller 64-bit

Er du i tvivl om, hvilken udgave af Windows, der er installeret på din pc? Her kan du se, om du har Windows i 32- eller 64-bit.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Adgang til netværkskameraet overalt

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdAdgang til netværkskameraet overalt

Med DynDNS Pro får du en nem opsætning, en fornuftig pris og hurtig opdatering af din IP-adresse.

Læs mere

Nyeste

Sådan bruger du Keepit

Som abonnent på Komputer for alle får du gratis 50 GB plads hos onlinetjenesten Keepit. Med den mængde kan du sikkerhedskopiere alle dine billeder, film, musik og personlige dokumenter. Se her, hvordan du bruger tjenesten.

Læs mere

Lås de låste filer op

Når filerne ikke vil flyttes eller slettes kan LockHunter hjælpe dig med at låse dem op.

Læs mere

Dine slettede billeder er ikke tabt

Med Ashampoo GetBack Photo kan du finde dine slettede billeder på USB-stik, hukommelseskort eller på din harddisk - selv hvis disken er skadet eller formateret.

Læs mere