Cookie- og privatlivspolitik


Strømlinet Internet Explorer 9

Den nye internetbrowser fra Microsoft udnytter i høj grad kraften fra Windows 7 og Vista. Til gengæld kommer den ikke til Windows XP.

Hjemmesider, der fungerer som programmer i Windows, forbedret sikkerhed, indbygget download-manager og et enkelt udseende. Det er nogle af nyhederne i Internet Explorer 9, som Microsoft nu har lanceret en betaudgave af. Internetbrowseren er betydeligt hurtigere end forgængeren, og der er flere nye smarte funktioner, som vil få Internet Explorer til at virke som en integreret del af Windows – dog kun Windows 7 og Vista.

Hvis du fx har en Hotmail-konto kan du med Internet Explorer 9 trække Hotmail-ikonet ned på proceslinjen i Windows. Når du så højreklikker på ikonet får du en jumpliste, hvor du kan gå direkte til indbakken, sendt post eller vælge at skrive en ny mail. På samme måde kan du få hurtig adgang til de forskellige undersider på en hjemmeside. Det kræver dog, at hjemmesiden er optimeret til de internetstandarder, som Internet Explorer 9 understøtter.

Nye grafikegenskaber, der blandt andet udnytter computerens grafikprocessor, betyder at tekst, video og almindelig grafik sætter ekstra fart på hjemmesider.

Første gang du kører Internet Explorer 9, får du mulighed for at fjerne de tilføjelsesprogrammer, der vil sløve browseren betydeligt. En liste viser de enkelte programmer, og hvor mange sekunder de sluger, når du starter Internet Explorer 9.

Du kan selv hente Internet Explorer 9 beta på dansk ganske gratis. Vi kan dog kun anbefale at du installerer beta-udgaven, der endnu ikke er gennemtestet, hvis du ved hvordan man fjerner den igen og geninstallerer Internet Explorer 8, hvis der skulle opstå problemer. Den endelige udgave af Internet Explorer 9 er formentlig klar i slutningen af året eller begyndelsen af 2011.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Toptun din PC med Ashampoo

Toptun din PC med Ashampoo

Ashampoo har lanceret den nyeste version af programmet WinOptimizer, der kan gøre din PC meget hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere