Cookie- og privatlivspolitik


Startknappen vender tilbage i Windows

Microsoft har præsenteret en opdatering til Windows 8, der blandt andet byder på et gensyn med startknappen.

Der er godt nyt til de mange Windows 8-brugere, som har savnet den gode gamle startknap på skrivebordet. Microsoft har for nylig præsenteret en opdatering til sit seneste styresystem, der byder på flere nye smarte funktioner, blandt andet startknappen.

Det bliver dog ikke den traditionelle startknap med en lille menu, der dukker op, som den har gjort i de sidste mange Windows-udgaver. I stedet dukker en lettere gennemsigtig udgave af startskærmen fra Windows 8 op, som der er mulighed for at åbne programmer fra.

Der bliver også mulighed for at bruge flere apps på en gang ved at dele skærmbilledet i fire. Samtidig brugerne i højere grad vælge, hvor stor en del af skærmen, hvert program skal have, mens skærmbilledet i Windows 8 kun kunne deles i en 70:30-fordeling.

Selve startskærmen bliver der også flere muligheder for at ændre på. Fliserne kan laves i flere forskellige størrelser, og så kan baggrunden ændres med flere forskellige farver og temaer. Når den endelige udgave af opdateringen ligger den klar, vil den være gratis at hente for alle Windows 8-brugere.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lav en PDF med to tastetryk

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLav en PDF med to tastetryk

I Windows 10 kan du let omdanne et Word-dokument til PDF

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplette programmer gratis!

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplette programmer gratis!

Erstat prøveudgaverne med komplette programmer! Her viser vi dig vores favoritter.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere