Cookie- og privatlivspolitik


Spørg, og få en gratis Windows

Hvis du køber computer med Vista, skal du spørge efter en voucher, som giver retten til gratis at opgradere til Windows 7, når styresystemet kommer den 31. oktober. For voucheren følger ikke med alle nye Vista-computere.

Hvis du køber pc med Windows Vista, får du ikke automatisk ret til at få Windows 7 gratis. Microsoft havde ellers annonceret, at pc-købere der investerede i en ny maskine med Windows Vista kunne skifte gratis til Windows 7, når den danske version kommer den 31. oktober. Men det kræver, at computeren er leveret med en særlig voucher, der giver ret til at opgradere til Windows 7. Dette særlige voucher-program fra Microsoft skulle forhindre, at pc-salget går helt i stå frem mod lanceringen af Windows 7.

Problemet er, at pc-firmaerne ikke bare kan købe løse vouchere til de Vista-computere, som de allerede har på lager. Det betyder, at du som kunde skal være meget opmærksom på, om der følger en voucher med til den Vista-computer, du investerer i. For kun med denne voucher kan du opgradere gratis til Windows 7.

Så meldinger om, at alle der køber en Vista-computer kan opgradere gratis til Windows 7, er ikke korrekte. For pc-leverandørerne ligger stadig inde med store lagre af Vista-computere uden voucher, der skal tømmes først. Hvis du køber en Vista-computer uden voucher, skal du betale fuld pris for Windows 7.

Den europæiske pris for Windows 7 Home Premium E er 119,99 euro, Windows 7 Professional E koster 285 euro og Windows 7 Ultimate E koster 299 euro. Fra midten af juli og frem til august kan Windows 7 Home Premium E forudbestilles på nettet til 49,99 euro.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere