Cookie- og privatlivspolitik


SP2 til Vista giver problemer

Service Pack 2 til Vista er lige på trapperne, men nu advarer Microsoft om, at der kan være problemer med nogle programmer.

Service Pack 2 (SP2) til Windows Vista og Windows Server 2008 indeholder mange opdateringer til styresystemet, der skal forbedre sikkerheden og stabiliteten i Windows Vista og Windows Server 2008. Desværre ser det ud til at flere programmer ikke længere fungerer, når du har installeret SP2.

I nogle tilfælde vil et program helt nægte at starte, i andre tilfælde er det enkelte funktioner, der ikke virker korrekt. Microsoft har i en artikel på deres hjemmeside beskrevet problemerne, og har nu offentliggjort en liste med de programmer, der har problemer.

Eusing Free Registry Cleaner 2.0, Spy Sweeper 5.3 og Arcsoft Totalmedia 2.1 bliver blokeret eller kan ikke starte. Vista OS X, som får styresystemet til at ligne en Mac, fungerer heller ikke med SP2.

Det gratis antivirus-program Avira AntiVir 8 har også problemer. Hvis det fortsat skal virke, er du nødt til at opgradere til den nye version 9. Trend Micro Internet Security 2008 kræver også en opdatering for at fungere med SP2.

Listen er sandsynligvis ikke komplet og Microsoft understreger at ansvaret ligger hos den enkelte software-leverandør. Microsoft anbefaler derfor, at brugerne kontakter software-leverandøren, hvis der er problemer med programmer efter installation af SP2.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere