Cookie- og privatlivspolitik


Skype skyder fortsat i vejret

Det må efterhånden være muligt for de fleste at finde nogen, de kan ringe til via IP-telefoni. På godt et halv år er der sket en fordobling i antallet af Skype-brugere.

Skype blev i fjor købt af det internetbaserede auktionshus eBay. Den gang var der lidt over 50 millioner brugere. Nu er der flere end 100 millioner, der har tilmeldt sig tjenesten og installeret den nødvendige software.

Skype er et lille program, der gør IP-telefoni muligt. Det er gratis og kræver kun et headset med hovedtelefon og mikrofon. I september 2005 solgte de to Skype-bagmænd, Janus Friis, Danmark, og Niklas Zennström, Sverige, opfindelsen til eBay for 16 milliarder kroner. Softwaren blev offentliggjort i august 2003. Efter kun tre måneder havde 3,4 millioner internetbrugere hentet programmet.

Nyhedsmagasinet Time Magazine har netop offentliggjort sin seneste liste over de 100 personer, som magasinet anser for de mest indflydelsesrige i verden. Janus Friis og Niklas Zennström er på listen, hvor blandt andre George W. Bush, Bill Gates og Bono fra U2 også optræder.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere