Cookie- og privatlivspolitik


Skype populært til udenlandsopkald

Når du skal ringe til din onkel i Californien eller din søster i Australien, så kan det betale sig, at du bruger Skype. Du kan spare masser af penge på internationale opkald. Det er der mange, der har fundet ud af, for sidste år håndterede Skype 33 milliarder minutter eller otte procent af alle internationale telefonopkald.

De mange opkald gør Skype til verdens største telefoni-udbyder, når det drejer sig om international trafik. De internationale opkald steg med 41 procent i 2008, og det er helt bemærkelsesværdig, siger analytiker hos TeleGeography Stephen Beckert.

Væksten er sket i en periode, hvor den internationale telefoni i det hele taget er vokset. Ifølge TeleGeography blev der sidste år 12 procent flere telefonopkald over grænserne, mens der i 2007 var en vækst på 14 procent. Det har dog ikke betydet en højere omsætning for operatørerne. De kæmper med de lavere priser, som forbrugernes forkærlighed for internet-telefoni, heriblandt Skype, er ansvarlig for.

Nogle operatører, som for eksempel iBasis og Level 3, kan dog trøste sig med, at de får lov til at styre den SkypeOut-trafik, som giver dig mulighed for at gennemføre opkald fra computeren til almindelige telefoner. Ifølge TeleGeography generede denne tjeneste 8,4 milliarder minutters opkald i 2008.

Hvis du ikke allerede har Skype, så er det værd at overveje. Du kan ringe gratis, med eller uden brug af video, og sende sms'er over internettet. Derudover kan du ringe til fastnettelefoner overalt i verden til fordelagtige takster.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere