Cookie- og privatlivspolitik


Skype har fået nye ejere

Det populære Voice over IP-program Skype, blev i går solgt til en gruppe af investorer med betydelige tab.

Tirsdag eftermiddag bekræftedes det, at der er underskrevet en aftale om salg af 65 procent af Skype’s samlede aktier for 9,9 milliarder kroner.

Det er markant mindre, end de 16 milliarder kroner Skype i 2006 blev købt for. En handel, der sikrede de to stiftere, danskeren Janus Friis og svenskeren Niklas Zenstrøm en gylden sum.

Trods skuffende resultater og en nedskrivning af værdien af Skype, holder den hidtidige ejer, eBay, på 35 procent af aktierne i Skype, der stadig er verdens mest populære VoIP (Voice over IP) service, hvor det er muligt at lave telefonsamtaler mellem software på pc'er.

Skype havde 74 millioner brugere da eBay købte det i 2005 og er nu oppe på mere end 480 millioner registrerede brugere. Et antal som ifølge eBay steg med 37,3 millioner alene i det seneste kvartal. Omsætning sættes til at ligge omkring 600 millioner dollars.

Investorgruppen der består af SilverLake, Index Ventures, Andreessen Horowitz og Canada Pension Plan Investment Board har erhvervet sig den bestemmende andel på 65 procent af Skype i en handel, der værdisatte Skype til omkring 14,3 milliarder kroner

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere