Cookie- og privatlivspolitik


Service Pack 2 til Vista endelig klar

Efter lang ventetid er Service Pack 2 til Windows Vista endelig færdig fra Microsoft, og du kan snart downloade den.

Microsoft har netop offentliggjort, at Service Pack 2 til Vista og Windows Server 2008 nu langt om længe er færdig. Hvis du har automatisk opdatering slået til på din computer, så har du nok allerede nogle af opdateringerne på din computer. I SP2, som den nye Service Pack også kaldes, har Microsoft samlet alle de opdateringer til styresystemerne, der er frigivet siden SP1. Derudover er der drivere, så nye typer hardware også kan virke på Vista og Windows Server 2008. Service Packs er en slags "samlede værker" eller "greatest hits" med opdateringer.

I SP2 er der en ny søgefunktion, Windows Search 4.0, som skulle lette opkobling til trådløse netværk med Windows Connect Now (WCN). Med SP2 er der også mulighed for at brænde Blu-ray medier uden ekstraprogrammer og udvidet understøttelse for exFat filsystemet.

Service Pack 2 skulle også gøre styresystemet lidt hurtigere. Selvom forskellen er lille - på omkring 3 pct. i systemets ydelse, er det glædeligt, at Microsoft har arbejdet på at slanke operativsystemet og fjerne den ballast, som gør systemet langsomt.

Microsoft har gennemført den såkaldte Release To Manufacturing i dag, hvilket betyder at pakken er færdig, men den er endnu ikke frigivet til download. Det ventes at ske inden for de kommende uger.

Samtidig har Microsoft fjernet Windows Vista SP1 Service Pack Blocker Tool, som blokerer for installation af SP1. Det betyder at SP1 nu bliver distribueret automatisk til Vista-computere gennem Windows Update, men brugerne skal stadig godkende installationen.

Service Pack 2 til Office 7 er allerede klar til download nu. Den indeholder nogle få nye funktioner, bl.a. muligheden for at gemme dokumenter i ODF og PDF format.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere