Cookie- og privatlivspolitik


Salg af XP slutter til juni

Trods redningsaktion på nettet, ønsker Microsoft ikke at fortsætte salget af XP-licenser.

Windows Vistas store tilgængelighed gør, at Microsoft stopper salg af Windows XP fra juni 2008. På trods af, at en underskriftindsamling for at redde Windows XP har samlet over 160.000 støtter på hjemmesiden Infoworld, mener Microsoft, at de nu har givet kunderne fornøden tid til at vænne sig til det nye styresystem.

Er du XP-nostalgiker og ønsker at investere i det "gamle" styresystem, er der dog stadig håb efter juni. Forhandlere og pc-producenter må nemlig godt sælge XP videre til dig efter juni, hvis de selv har købt det fra Microsoft inden skæringsdatoen. Men det bliver naturligvis stadig sværere at opdrive XP i butikkerne.

Microsoft har også gjort en undtagelse med hensyn til små, billige pc’er, som fortrinsvis sælges til nye markeder så som udviklingslande.

En nylig undersøgelse har vist, at Windows XP stadig står bag næsten 80 procent af klik på danske medie-hjemmesider, mens Vista kun står for 17 procent. De øvrige tre procent stammer fra ældre styresystemer.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere