Cookie- og privatlivspolitik


Genfind mistede filer

Brug programmet Puran File Recovery til at redde de filer, som Windows Stifinder ikke længere kan finde.

Hent artiklen > klik her

Alle kan risikere at miste filer på deres computer – også dig. Det kan fx ske ved, at du sletter en mappe og først for sent opdager, at den indeholdt billederne fra sommerferien eller dokumentet fra banken. Normalt vil man først forsøge at finde de slettede filer i Papirkurven, men hvis der er gået lang tid siden sletningen, er der risiko for, at du også har tømt Papirkurven.

Alt håb er dog ikke ude af den grund. For selv om de slettede filer ikke længere er synlige i Stifinder, kan de stadig befinde sig i god stand på harddisken. Det er nemlig ikke selve filerne, der er slettet, men blot henvisningerne til dem. Eller sagt på en anden måde: Filerne er usynlige. Dit mål er nu at gøre dem synlige igen.

For at redde filerne har du brug for to ting. Det første er et program til at genskabe filerne. Det forærer vi dig med Puran File Recovery. Det andet er evnen til at holde tungen lige i munden – for i det øjeblik du opdager, at filerne er væk, er det vigtigt, at du løfter hænderne fra mus og tastatur og ikke foretager dig mere ved pc’en. Enhver handling kan nemlig principielt resultere i, at du overskriver filerne på harddisken. Og er det først sket, er der intet, der kan redde filerne.

Puran File Recovery kan gendanne filer fra en lang række andre medier end din harddisk. Det gælder fx cd’er, USB-nøgler og endda din telefon. I resten af denne artikel viser vi dig, hvordan du bruger programmet til at finde de usynlige filer på harddisken og siden gendanne dem.

> Hent programmet her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hjælp, mine filer er væk!

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdHjælp, mine filer er væk!

Hvis dine vigtige dokumenter eller dyrebare fotos er forsvundet fra dine pc, kan du alligevel redde dem. Det kræver, at du bruger et specialprogram.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Red dine slettede filer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRed dine slettede filer

Græd ikke, hvis du er kommet til at slette et vigtigt dokument – det kan nemlig ofte gendannes. Vi tester ni programmer, der kan redde dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Løs dine pc-problemer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLøs dine pc-problemer

Har du oplevet et af de der irriterende små problemer, som bare ikke giver nogen mening? Microsoft tilbyder nu gratis hjælp ved udbredte pc-problemer.

Læs mere

Nyeste

Hjælp, mine filer er væk!

Hvis dine vigtige dokumenter eller dyrebare fotos er forsvundet fra dine pc, kan du alligevel redde dem. Det kræver, at du bruger et specialprogram.

Læs mere

Red dine slettede filer

PANIK! Det er lige gået op for dig, at du har slettet feriebillederne, din arbejdsrapport og musik­samlingen. Men tag en dyb indånding – vi tester seks programmer, som alle kan redde dine filer.

Læs mere

Løs dine pc-problemer

Har du oplevet et af de der irriterende små problemer, som bare ikke giver nogen mening? Microsoft tilbyder nu gratis hjælp ved udbredte pc-problemer.

Læs mere