Cookie- og privatlivspolitik


Rejs tilbage i tiden med Google Earth

Oplev det gamle Rom i en spændende 3D-animation. En ny feature fra Google Earth gør det nemt og sjovt, at udforske den historiske by, og du kan opleve mere end 6700 bygninger.

I denne uge præsenterede Google resultatet af flere års samarbejde med eksperter, historikere, kunstnere og andre Google Earth-brugere rundt om i verden. De har sammen skabt en 3D-animation af det antikke Rom. Google Earth indeholder en virtuel fremstilling af Rom, som det så ud i år 320 før vores tidsregning. Det er blandt andet muligt, at se indenfor i elleve antikke bygningsværker, bl.a. Colosseum. I små tekstbokse er der yderligere informationer om historien - skrevet og præsenteret af historikere.

Oldtidens Rom i 3D er en af de mest omfattende samlinger af tre-dimensionelle bygninger, der findes på Google Earth. Du kan besøge det romerske forum, stå i centrum af Colosseum, følge i fodsporet af gladiatorer i Ludus Magnus, stå på Rostra, flyve over de Basilica Julia, og under Arch af Constantine og undersøge detaljer på facaden af basilikaen af Maxentius.

Projektet er blevet udviklet af Google i samarbejde med Past Perfect Productions og University of California, Los Angeles og IATH på University of Virginia.

Bernard Frischer, der er direktør for Institute of Advanced Technology i humaniora ved University of Virginia sagde:

»Projektet er en videreførelse af fem århundreders forskning af eksperter, arkitekter og kunstnere, der siden renæssancen har forsøgt, at genskabe ruinerne af den antikke by med ord, kort og billeder. Partnerskabet med Google Earth er et stort skridt frem i arbejdet med at skabe en virtuel præsentation, som vores børn og børnebørn vil kunne bruge, når de skal studere historien om Rom. "

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere