Cookie- og privatlivspolitik


Register over Komputers artikler

Nu er det ingen sag, at finde dine favorit-artikler frem fra de gamle Komputer for alle blade. Vores nye og opdaterede artikel-register fra 2002 til i dag kan hentes her på hjemmesiden, og du kan søge i over 10.000 artikler.

Hvis du har mange års Komputer for Alle blade liggende i en kasse i garagen, og egentligt gerne ville bruge de informationer som du ved findes i et af dem, men kan ikke huske hvilket, og har måske ikke lige mod på at kigge dem alle igennem, er der nu hjælp at hente.

Som noget nyt, kan du nu på Komputer for Alles hjemmeside finde en komplet database over alle de artikler, der er blevet udgivet i vores magasin siden 2002. Her kan du søge på alt fra overskrifter til tekster og programnavne i et register med mere end 10.000 henvisninger. Du kan altså hurtigt finde ud af, i hvilket blad den oplysning du lige mangler, er.

Registeret har en letforståelig brugerflade, og du kan søge både i de enkelte år, men også lede efter emner indenfor bestemte kategorier.
Ved at skrive et ord, fx ”Netværk” i søgefeltet, og markere hvilket år du gerne vil søge i, kan du nemt og enkelt finde frem til et blad med information om emnet, som du måske har liggende i en kasse på loftet, du kan også prøve at sammenligne nyere artikler om det samme emne med gamle, og se, hvordan tingene har ændret sig i løbet af årene.

Programmet fylder i alt 50 megabyte på harddisken og kan frit hentes ved at følge linket til højre. Følg instrukserne i installationsprogrammet, og du kan gøre brug af K-registeret ikke lang tid efter.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere