Cookie- og privatlivspolitik


Prøv Windows 7 RC

Fra i morgen den 5. maj kan du downloade en såkaldt Release Candidate, der er en næsten færdig version af Windows 7.

Det er langt mellem de store nyheder i denne udgave af Windows 7, sammenlignet med den betaversion, som blev offentliggjort i januar. Den vigtigste nyhed er muligheden til at prøve Windows XP Mode, der på det seneste har været meget omtalt. Der er tale om en virtuel Windows XP, som du frit kan downloade, hvis du som minimum har Windows Professional.

Mike Nash, der er chef for Microsofts Windows produkter, siger, at RC-udgaven af Windows 7 bl.a. giver dig mulighed for at adgang til indholdet på din Media Center-PC der hjemme, uanset hvor du er.

I modsætning til Windows Vista, bygger alle Windows 7-versionene direkte på den foregående version. Det betyder, at hvis du vælger en dyrere udgave, så vil du ikke miste nogen funktionalitet, som er tilgængelig i en billigere udgave. Det skal ifølge Microsoft også være muligt at gennemføre en opgradering fra én version af Windows 7 til en højere version i løbet af ti minutter.

Nash opfordrer alle, der downloader RC-utgaven, til at bruge den, som om den er den endelige version. Han lover god støtte til både programmer og hardware.

Du kan altså installere en stort set færdig udgave af Windows 7, og få adgang til herlighederne i et helt år - ganske gratis. Versionen udløber først om et år, den 1. juni 2010. Derefter bliver du nødt til at betale, hvis du vil fortsætte med Windows 7.

Windows 7 er generelt blevet godt modtaget. Ved opstart er den klart hurtigere end Vista, og meget af det, der har irriteret mange Vista-brugere, er væk.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere