Cookie- og privatlivspolitik


Pas på Comodo Time Machine

På CD 15, der følger med Komputer for alle 15/2011, ligger programmet Comodo Time Machine. Enkelte læsere har oplevet store problemer med at starte deres pc efter at have installeret programmet, og derfor anbefaler vi at du IKKE installerer det på din pc.

Vi tester altid programmerne på bladets cd meget grundigt og på flere maskiner - alligevel har enkelte læsere rapporteret om fejl på deres computere efter at have installeret Comodo Time Machine, som ligger på CD 15. Det lader til, at programmet på nogle pc'er kan give store problemer med at komme ind i Windows efter en genstart. Indtil vi sammen med vores eksperter er helt sikre på hvad årsagen er, anbefaler vi at du ikke installerer Comodo Time Machine fra CD 15.

Har du allerede installeret programmet uden at have problemer med at starte Windows igen, kan du sagtens fortsætte med at bruge programmet.

Har du installeret programmet og oplever problemer, så prøv i første omgang at lægge din Windows-dvd i dvd-drevet og start fra dvd'en. I installationsprogrammet skal du vælge Reparation og herefter Reparation af opstarten. Det får Windows til at fikse bootsektoren på harddisken, så pc'en igen burde starte. Hjælper det ikke, så skriv til vores supportere på www.komputer.dk/forum og vi vil svare hurtigst muligt.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere