Cookie- og privatlivspolitik


Opdatér straks Java på din pc

Vigtig opdatering lapper nye huller i programmeringssproget Java, der blandt andet bruges, når du logger på din netbank. Vi anbefaler, at du straks opdaterer din Java.

Virksomheden bag softwaren Java, Oracle Corp., sender en ny opdatering på gaden før tid for at lappe en række huller i sikkerheden. For få uger siden udgav Oracle ellers en opdatering til programmet, der anvendes på langt størstedelen af danske computere til officielle hjemmesider og netbank. Den tidligere opdatering skulle stoppe store sikkerhedsbrister, men virksomheden har nu opdaget, at hackere nemt kunne navigere udenom. Derfor anbefaler Oracle og Komputer for alles sikkerhedseksperter, at du installerer den nye opdatering så hurtigt som muligt.

Det var planlagt, at den nyeste version skulle være tilgængelig fra den 19. februar, men den dato er nu rykket, fordi hackere allerede udnytter sikkerhedsbristerne. Nu skulle Oracle gerne have rettet op mod 50 smuthuller i softwaren, hvilket blandt andet betyder, at du aktivt skal godkende et program eller en applikation, når den skal anvendes. Dermed skulle du få lettere ved at lægge mærke til mistænkelige programmer, der dukker op i utide.

Sådan gør du
Du kan opdatere til den nyeste version af Java ved at gå ind på hjemmesiden java.com. Hvis du er i tvivl, om du har den nyeste version af programmet, kan du på hjemmesiden klikke på ”Do I have Java”-linket under den røde download knap.

På Komputer for alles Spørg os Forum kan du desuden læse, hvad du skal gøre næste gang, vi skriver om et sikkerhedshul i Java, der endnu ikke er løst af firmaet bag. Den kan du læse her:
http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/sikkerhed/alvo...

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

iPod fylder 15

iPod fylder 15

En harddisk med plads til 1000 sange.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15

En harddisk med plads til 1000 sange.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere