Cookie- og privatlivspolitik


Opdater sikkert til Windows 8.1

For få uger siden sendte Microsoft en opdatering til styresystemet Windows 8 på gaden, men overgangen fra Windows 8 til 8.1 har været problemfyldt for en lang række af Komputer for alles læsere. Her giver vi den perfekte guide til en problemfri opdatering.

Nye funktioner og startknappens genopstandelse skulle være de helt store trækplastre for Windows 8.1, der er en opdatering af Microsofts styresystem Windows 8. For en stor del af vore læsere er de nye funktioner dog blevet overskygget af problemer med opdateringen.


Spørgsmålene om Windows 8.1 er væltet ind på vores Spørg Os Forum, efter mange læsere har oplevet, at opdateringen efterlader dem med en computer, som ikke er fuldt funktionsdygtig. Brugeren Klaushp42 har fx oplevet, at hans tastatur og mus fik en ustabil forbindelse til computeren, da installationen af styresystemet var gennemført, mens det nye styresystem ikke tillod nimbus 22 at installere sikkerhedsprogrammet Kaspersky.Opdateringen har især skabt unoder i forbindelse med drivere til computerens hardware og betalte apps, men det hele kan du undgå ved at bruge Microsofts Opgraderingsassistent, som vi anbefaler, du henter, inden du opdaterer.


Med opgraderingsassistenten i hånden kan du nemlig scanne både enheder og programmer og sikre, at de er understøttet i det nye styresystem. Det værktøj henter du her.


Når du har brugt Opgraderingsassistenten og har opdateret dine programmer og enheder, er din computer klar til Windows 8.1.


Sådan sørger du for, din computer er klar til Windows 8.1:

1 På siden klikker du først på det lyseblå link Download Opgraderingsassistent til Windows 8.1 og gemmer filen på din computer. Sæt derefter det lille program i gang. Det scanner på nogle minutter din computers drivere og programmer. Sørg derfor at din printer, højttalere og lignende er tændt og sluttet til din computer, så du er sikker på, at alle dine enheder bliver kigget efter i sømmene.2 Har du enheder, der kræver et eftersyn, vil programmet foreslå dette. Listen over disse programmer finder du ved at klikke på Se kompatibilitetsdetaljer.3 Programmet giver nu en liste over enheder og programmer, der skal opdateres, før du kan gå i gang med at installere Windows 8.1. Derefter bør du opdatere de forskellige programmer til nyeste versioner.


Er du usikker på, om ét af dine programmer eller enheder virker i Windows 8.1, kan du undersøge det ved at søge på produktets navn her.Oplever du stadig problemer efter opdateringen, kan du stille spørgsmål på vores forum ved at følge dette link.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere