Cookie- og privatlivspolitik


Lær alt om Office og bliv ekspert på Word

Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint. Vi har samlet gratis Officepakker og hjælper dig til at blive en sand mester af Kingsoft Office og Microsoft Office.

Kan jeg klare mig uden Microsoft Office? Hvad er en makro? Hvordan lærer jeg at skrive hurtigere? Vi hjælper dig til at blive klogere på Office og giver oveni hatten et par gratis udgaver af tekstbehandling, regneark og præsentationsværktøjer. Du kan derudover blive en hurtigere skribent, finde anmeldelser af printere og i det hele taget give hjemmekontoret et ordentligt løft både i forhold til udstyr og kompetencer.


De 16 bedste tips til Microsoft Word
Word 2010 kan meget mere end du tror. Prøv tekstbehandling i højeste gear med disse smarte værktøjer til Microsoft Word.
Læs mere her

Tre gratis kontorprogrammer til pc
Med Kingsoft Office Free får du et præsentationsprogram, et program til tekstbehandling og et regnearksprogram. Det koster dig ikke en krone.
Læs mere her

Bliv lynhurtig på tasterne
Du bruger din pc hver dag, så hvorfor ikke lære at bruge den bedre? Glem genveje og smarte tricks – i denne artikel lærer du at bevæge fingrene hurtigere over tasterne, hver gang du bruger din pc.
Læs mere her

Din printer snyder og fråser med blæk
Din printers primære formål er at printe flotte billeder og tekst – men den agerer også rendyrket pengemaskine for printerproducenterne. Mange af funktionerne prøver nemlig at snyde dig og få dig til at bruge mest muligt af det dyre blæk.
Læs mere her

Gratis Kontorpakke til din tablet
WPS Office er en kontorpakke, som du kan hente gratis til både din Android-tablet eller iPad. Med programmet kan du finde alle dine dokumenter og åbne og redigere i både Word, Powerpoint og Excel.
Læs mere her

Skriv hurtigere på din tablet
Tablets er smarte og taskevenlige, men besværlige at skrive på. Her viser vi dig de bedste apps, tricks og udstyr, der gør skrivningen nemmere.
Læs mere her

Sælg dig selv – lav professionelle præsentationer
Uanset om du holder tale for tusind mennesker eller en eksklusiv skare, giver der mening af være velforberedt. Med Kingsoft Presentation får du et stærkt program til at lave præsentationer. Giv alle sider i din præsentation det samme, flotte udtryk.
Læs mere her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Excel genkender mønstre

Excel genkender mønstre

Du kan få Excel til at hjælpe dig med at udfylde en hel kolonne, hvis tallene, du indtaster, følger et bestemt mønster.

Læs mere

Alt om Office

Alt om Office

Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få Office gratis

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå Office gratis

Hvorfor betale for dyre kontorpakker, når du kan få Office uden at betale en øre?

Læs mere

Nyeste

10 hurtige tips og tricks til Excel

Spar tid og besvær i Excel!

Læs mere

Excel genkender mønstre

Du kan få Excel til at hjælpe dig med at udfylde en hel kolonne, hvis tallene, du indtaster, følger et bestemt mønster.

Læs mere

Smart tip: Bliv hurtigere til Excel

Her er et tip, der gør det nemt og hurtigt at flytte data fra en række til en kolonne i dine Excel-ark.

Læs mere