Cookie- og privatlivspolitik


Gratis Kontorpakke til din tablet

WPS Office er en kontorpakke, som du kan hente gratis til både din Android-tablet eller iPad. Med programmet kan du finde alle dine dokumenter og åbne og redigere i både Word, Powerpoint og Excel.

Hent artiklen > klik her

De seneste år er de såkaldte tablets blevet mere og mere populære. Det er små computere, der hverken har mus eller tastatur, men kun en berøringsfølsom skærm. Det er selvfølgelig rigtig smart, at du altid har en computer lige ved hånden, især hvis du hurtigt vil redigere i et dokument uden adgang til en PC. Indtil nu har det dog været svært at finde gode tekstbehandlingsprogrammer, hvor du kan åbne de dokumenter eller præsentationer, som du har lavet i Microsoft Office på din bærbare eller stationære computer.

WPS Office er det tætteste du kommer på en Office-pakke, der kan bruges på din tablet. Det kan bruges med de tre største Microsoft Office-programmer, og du kan også åbne dokumenter lavet i WPS Office i for eksempel Word. Selvom der er størst mulighed for at lege med funktionerne, hvis du har programmet på din computer, er der alligevel mulighed for at ændre både skrifttype, størrelse og udseende og så videre på din tekst eller præsentation.

Brugerfladen er meget intuitiv, og du vender dig hurtigt til at bruge og finde rundt i programmet. I toppen af hvert program ligger det velkendte menu-bånd, som også findes i Microsoft Office-programmerne. Det kan du enten navigere i ved at trække det til venstre eller højre, eller du kan bruge de små genvejsknapper øverst i skærmen.

App’en indeholder Word, PowerPoint og Excel. Derudover kan du også gemme Word-dokumenter direkte som PDF-filer eller åbne allerede gemte PDF-filer. Når du gemmer dine filer, kan du bruge din tablets indbyggede hukommelse, men du kan også lægge dem op på et online drev, som for eksempel Google Drev eller Dropbox. Det er også på denne måde, at du henter filerne fra din computer over på din tablet. Programmet findes også i en version til iPad, men ser lidt anderledes ud og har en anden brugerflade. Du kan heller ikke gemme i PDF-format. WPS Office fås også i en version til din almindelige computer, der ligesom på tabletten er helt gratis.

Hent WPS Office til iOS: https://itunes.apple.com/us/app/wps-office-view-edit-word/id762263023?mt=8

Hent WPS Office til Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Alt om Office

Alt om Office

Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Gratis kontorpakke?

Gratis kontorpakke?

Selvfølgelig betaler man da ikke for kontorprogrammer. Her er tre gode løsninger.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få Office gratis

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå Office gratis

Hvorfor betale for dyre kontorpakker, når du kan få Office uden at betale en øre?

Læs mere

Nyeste

10 hurtige tips og tricks til Excel

Spar tid og besvær i Excel!

Læs mere

Excel genkender mønstre

Du kan få Excel til at hjælpe dig med at udfylde en hel kolonne, hvis tallene, du indtaster, følger et bestemt mønster.

Læs mere

Smart tip: Bliv hurtigere til Excel

Her er et tip, der gør det nemt og hurtigt at flytte data fra en række til en kolonne i dine Excel-ark.

Læs mere