Cookie- og privatlivspolitik


Sådan bruger du skabeloner i Excel

Få hurtigt styr på husholdningsbudgettet, læg en aktivitetsplan for din kommende ferie eller et regnskab for familiefesten. Excel kan klare et væld af muligheder, og det hele ligger let tilgængeligt i form af skabeloner.

Det tager ingen tid at få styr på et væld af livets aspekter med Excel, for programmets skabeloner gør det helt enkelt at få overblik over sin økonomi, ferieplanerne eller en tjekliste til de huslige pligter.

Skabelonerne finder du straks, når du åbner programmet. Her kan du under oprettelsen af en tom projektmappe og en velkomst til Excel vælge en af de mange forskellige skabeloner - og de bliver løbende opdateret.

Kan du ikke umiddelbart spotte den skabelon, du skal bruge, så er der øverst både søgefelt og en række populære kategorier med massevis af skabeloner.

Det kan skabelonerne:
Ferieplanlægger - Ferieplanlæggeren, som i øjeblikket ligger blandt de foretrukne skabeloner, hjælper dig med at få styr på hele din kommende rejse. Du kan eksempelvis holde styr på rejsedeltagernes personlige informationer, samtlige detaljer om ud- og hjemrejse med fly, hvor I skal overnatte, og hvad I skal lave på ferien.

Familiebudget - Familiebudgettet gør det nemt at få et overblik over familiens økonomi. Budgettet har en række standardiserede poster for dine månedlige indtægter og udgifter. Du kan desuden nemt tilføje udgifts- og indtægtsposter for at skabe et detaljeret og retvisende budget.

Løbelog - Løbeloggen er et glimrende værktøj til dem, der holder styr på, hvor meget de slider løbeskoene på skovstier og landeveje. Angiv løbende, hvor langt du har løbet, og hvor meget tid du har brugt på din løbetur, og så samler skabelonen selv en månedlig oversigt over dine aktiviteter. Du får desuden et par grafer, som skaber et fint overblik over dine præstationer.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få styr på økonomien

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå styr på økonomien

Med vores budgetskabelon er det nemt at få overblik over indtægter og udgifter.

Læs mere

Se vinderen af DM i Excel

Se vinderen af DM i Excel

Se video af øjeblikket, hvor damarksmesteren i Excel bliver udråbt.

Læs mere

Få styr på budgettet i Excel

Få styr på budgettet i Excel

Excel har utallige skabeloner til at klare et væld af regneopgaver - få inspiration til budgetter, låneberegning og regnskaber.

Læs mere

Nyeste

10 hurtige tips og tricks til Excel

Spar tid og besvær i Excel!

Læs mere

Excel genkender mønstre

Du kan få Excel til at hjælpe dig med at udfylde en hel kolonne, hvis tallene, du indtaster, følger et bestemt mønster.

Læs mere

Smart tip: Bliv hurtigere til Excel

Her er et tip, der gør det nemt og hurtigt at flytte data fra en række til en kolonne i dine Excel-ark.

Læs mere