Cookie- og privatlivspolitik


Office 2010 i gratis starter-udgave

Anskaffer du dig en ny computer næste år, så følger der nok en reklamefinansieret starter-version af Office 2010 med i købet.

Hvis du vælger at investere i en ny pc med Windows 7 om et års tid, så smækker Microsoft en gratis version af Office 2010 med på harddisken. Det kan man læse sig til, på Microsofts blog om Office, der blandt andet indeholder programmerne Excell og Word.

En såkaldt ”Starter”-udgave af Office 2010 vil, hvis alting går ifølge planerne, blive forudinstalleret på harddisken på nye computere.

Udgaven vil have begrænsede funktioner, vil inkludere Office Word Starter 2010 og Office Excel Starter 2010, med mulighed for at skabe, se og redigere dokumenter, og vil også være ”reklame-støttet” – altså finansieret af reklamer som du ikke kan undslippe, så længe du benytter den gratis udgave.

Den specielle udgave, der er eksklusiv for nye pc’er, og altså ikke kan købes i løssalg, vil også erstatte Microsoft Works, som firmaet har tilbudt på nye Windows-computere i mange år.

Idéen er så, at udsætte folk for Office-oplevelsen, på en pc der lige er kommet ud af æsken. Den enkelte bruger kan så, med en enkelt licensnøgle, der kan købes i butikkerne, opgradere sin version, og derved låse op for alle de funktioner, man ikke før kunne bruge. Så slipper man samtidigt også for reklamerne, oplyser Takeshi Numoto, vicepræsident hos Microsoft med ansvar for Office.

Office 2010 er i øjeblikket under udvikling. Microsoft har planer om at lancere en beta-version senere på året, og den færdige version forventes at udkomme i løbet af det første halvår af 2010

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
iPod fylder 15

iPod fylder 15

En harddisk med plads til 1000 sange.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nyeste

iPod fylder 15

En harddisk med plads til 1000 sange.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere