Cookie- og privatlivspolitik


Office 2007 uden PDF

Microsoft fjerner den direkte understøttelse af PDF i Office 2007, der ventes på markedet næste år. Adobe har angiveligt truet med et sagsanlæg.

Microsoft har længe haft planer om, at indbygge en funktion i Office 2007, der ville gøre det nemt at udskrive dokumenter som PDF-filer. Den mulighed er fx allerede til stede i kontorprogrammerne fra OpenOffice.org.

Men Adobe, der har udviklet PDF-formatet, har angiveligt truet Microsoft med et sagsanlæg, hvis ikke softwaregiganten kom på andre tanker. Adobe er bekymret for, at Microsoft vil misbruge sin monopollignende status på området. PDF er ellers en åben standard, som alle kan implementere og benytte. Microsoft vil samtidig fjerne muligheden for at gemme dokumenter som XPS-filer i Office 2007. XPS er Microsofts modstykke til PDF.

Sagen kommer dog ikke til at betyde, at det bliver umuligt at udskrive PDF-filer i Office 2007. Både PDF og XPS vil blive understøttet, formentlig blot i form af programudvidelser, der kan hentes på nettet. Det i dag er muligt på samme måde at hente software, der gør udskrivning af PDF-filer muligt i blandt andet Office-programmer.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere