Cookie- og privatlivspolitik


Ny version af Firefox på vej

Mozilla har sendt en ny version af internet browseren Firefox i betatest. Den nye version byder på forbedringer af sikkerheden og har indbygget filter mod phishing og spyware.

Internet Explorers førsteudfordrer har netop lanceret version 3.0 af Firefox. Versionen er endnu i beta, men der er tale om en betydelig opgradering i forhold til tidligere versioner.

Først og fremmest er der gjort noget ved sikkerheden, da den nye version har et indbygget filter, der advarer mod sider med phishing, spyware og lignende uvæsen.

Men med Firefox 3.0 bliver det også lettere at surfe. For eksempel kan du tilføje tags til de hjemmesider, du opretter bogmærker til. Har du f.eks. tilføjet tag’et avis til en række hjemmesider, er det nok at skrive ”avis” i browserfeltet, så bliver du præsenteret for en liste med samtlige hjemmesider i kategorien ”avis”. På samme måde finder du hurtigt frem til konkrete artikler, som du tidligere har læst i browseren. Har du f.eks. læst artiklen ”Koldeste vinter i 100 år”, er det nok at skrive fx ”kold” i browserfeltet. Så kommer siden frem – helt uafhængigt at artiklens web-adresse.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere