Cookie- og privatlivspolitik


Ny Internet Explorer lover godt

Den anden beta-udgave af browseren Internet Explorer 8 kan nu hentes af nysgerrige pc-brugere.

Microsofts kommende Internet Explorer 8 kommer i hvert fald til at matche de konkurrerende browsere Firefox, Opera og Safari hvad angår sikkerhed og funktioner.

En af de nye sikkerhedstiltag hedder på engelsk "InPrivate", der gør det muligt at holde din færden på nettet skjult for andre brugere af samme pc. Det er smart hvis du for eksempel sidder ved en offentlig computer, der bruges af mange, og du vil undgå, at den næste bruge kan se, hvilke hjemmesider du har besøgt. Og det kan være praktisk, hvis du vil overraske din ægtefælle med en gave, og han eller hun ikke skal opdage, hvad der er under opsejling.

Brugerfladen har ikke ændret sig væsentligt i forhold til den nuværende Internet Explorer 7. Beta-udgaven af den nye browser findes kun på engelsk, så vi anbefaler dig kun at hente og installere den, hvis du er engelskkyndig og bare ikke kan vente med at undersøge de nye funktioner. Den første færdige udgave af Internet Explorer 8 på engelsk ventes i slutningen af året.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere