Cookie- og privatlivspolitik


Ny gratis ZoneAlarm

Længe før Windows kom med deres indbyggede firewall, har den gratis ZoneAlarm beskyttet mange imod hackerangreb fra internettet. ZoneAlarm styrer alle programmers adgang til internettet, og giver dig besked, hver gang et program ønsker adgang til internettet.

Den nye ZoneAlarm 8.0 ser alvorligt anderledes ud med sine lyseblå-tonede dialogbokse, men den beskyttelse, programmet yder, har ændret sig meget lidt siden første version. Og det er stadig gratis for alle.

ZoneAlarm beskytter din computer mod angreb udefra ved at lægge alle forbindelser til internettet i "stealth-mode". Forbindelserne er ikke kun lukket for angribere - de er også usynlige. Den personlige firewall-beskyttelse er programmets kontrol, der sikrer, at kun autoriserede programmer kan få adgang til dit netværk eller internet. ZoneAlarm springer op første gang et program forsøger at få adgang til internettet eller et netværk, og beder dig som bruger afgøre, om du tillader eller nægter programmet adgang.

En ny ZoneAlarm installation genererer tonsvis af disse pop-up-forespørgsler, men de klinger af efter et stykke tid. Gevinsten ved den nye version er, at ZoneAlarm har skåret ned på pop-up-vinduer ved hjælp af en praktisk funktion, der hedder SmartDefense Advisor, der konfigurerer automatisk adgang for over to millioner kendte programmer. ZoneAlarms nye udgave anmoder stadig om brugerens valg ved hvert enkelt program, der første gang forsøger at forbinde sig til internettet. Faktisk springer den op for at spørge, om sin egen Spy Blocker værktøjslinje bør tillades adgang.

Hvis pop-ups irriterer dig, og du er 110 procent sikker på, at dit system er fri for malware, kan du overveje at aktivere "Learning Mode". Dette vil helt sikkert skære ned på pop-ups. Men hvis et skadeligt program er til stede, så vil det også få frit spil.

Med ZoneAlarm får du et separat program til at konfigurere adgang til internettet, der fungerer som en server, der modtager indgående forbindelser. Det er nemt at betjene, hvis du f.eks. får lavet en fejl med programtilladelser, så retter du det bare programlisten.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Toptun din PC med Ashampoo

Toptun din PC med Ashampoo

Ashampoo har lanceret den nyeste version af programmet WinOptimizer, der kan gøre din PC meget hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere