Cookie- og privatlivspolitik


Nu kan du teste Office 2010

Fra og med i dag kan du hente en gratis prøveversion af det nye Microsoft Office 2010 med de velkendte Office-programmer.

Det er godt tre år siden Microsoft sendte den seneste Office-version på gaden. Men i foråret 2010 kommer der nyt fra Microsoft, når de lancerer en ny version af den populære kontorpakke. Og du kan allerede i dag afprøve nogen af de kommende funktioner i Microsoft Office 2010.

Ifølge Microsoft er deres Office den eneste kontorpakke, som har fuld integration af funktioner og formater på tværs af pc, browser og mobiltelefon — og på multimedieområdet byder Microsoft Office 2010 på spændende nyt.

”For eksempel kan du i Microsoft Office 2010 redigere video direkte i PowerPoint, mens tekstprogrammet OneNote for eksempel gør det muligt for elever at tage noter direkte i lærerens PowerPoint-præsentationer,” siger Thomas Schnegelsberg, divisionschef for Office System i Microsoft Danmark.

Udviklingen af programmerne i Microsoft Office bygger på tilbagemeldinger fra millioner af brugere verden over, hvor der blandt andet er blevet lyttet til brugernes behov om i stigende grad at ville holde sig løbende opdateret med sociale netværk. Det har blandt andet ført til udviklingen af Outlook Social Connector, som i dag for første gang vises offentligt.

Testversionen af Microsoft Office 2010 kan downloades gratis på microsofts hjemmeside, eller ved at følge linket til højre og indeholder alle de velkendte programmer: Word, Excel, Outlook og PowerPoint — samt Publisher, OneNote, Project, Visio og resten af Office-familien.

Afslutningsvis skal der dog tilføjes, at der blot er tale om en testversion, der kræver at man afinstallerer andre udgaver af Office. Vi anbefaler derfor kun, at man gør det, hvis man er øvet pc bruger.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere