Cookie- og privatlivspolitik


Nu kan du gratis prøve Office til Windows 10

De tre mest populære programmer fra Microsofts Office-pakke kommer nu i en version, der er optimeret til Windows 10. De kan hentes gratis – hvis du tør.

I forbindelse med præsentationen af Windows 10 for et par uger siden, viste Microsoft også det nye Office for Windows 10. Den nye version af Office er udviklet til at fungere optimalt på telefoner og tablets med touchscreen, men fungerer også fint til almindelig pc.

Nu kan du downloade programmerne Word, Excel og PowerPoint i prøve-versioner, men altså kun hvis du allerede har installeret Windows 10 i udviklingsversionen. Det anbefales kun, at meget erfarne brugere prøver kræfter med Windows 10 på nuværende tidspunkt. I løbet af de kommende uger vil du også kunne hente programmerne til din Windows 10-telefon.

Word, Excel og PowerPoint er de tre mest populære programmer i Office-pakken og også de første, der er frigivet i prøveversioner. De første reaktioner på programmerne lyder lovende, selvom der er tale om en begrænset version, der stadig er under udvikling.

Hvis du har installeret Windows 10 på din computer, tablet eller telefon, kan du allerede nu downloade de tre programmer i Windows 10 Store.

Microsoft arbejder også på en version af Office, der er optimeret til almindelig pc. Den version kommer der flere oplysninger om i løbet af de næste måneder, men vi ved allerede, at den kommer til at hedde Office 2016.

Læs meget mere om Windows 10 her

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

Nyeste

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere

10 hurtige tips og tricks til Excel

Spar tid og besvær i Excel!

Læs mere