Cookie- og privatlivspolitik


NemID kan være i fare

Dit NemID kan være i fare: Java er så fyldt med sikkerhedshuller, at firmaet bag ikke kan følge med. Fejlen er af en alvorlig karakter, fordi den lader hackere bryde igennem sikkerheden og afvikle kode og programmer, på din pc.

Det polske sikkerhedsfirma Security Explorations, der tidligere har fundet masser af sikkerhedshuller i Java, er nu på banen igen. Denne gang er der tale om en meget alvorlig fejl i Java.

DK-Cert (Danish Computer Emergency Response Team), som arbejder under undervisningsministeriets Center for IT-forskning og uddannelse, har udsendt en sikkerhedsadvarsel, som du kan læse på linket til højre.

Fejlen er af alvorlig, fordi den lader hackere bryde igennem sikkerheden og afvikle kode og programmer på den pc de er trængt ind på. Det betyder, at hackerne kan installere vira, overvåge din computer eller direkte overtage kontrollen med den.

Oracle, som står bag Java, er godt klar over fejlen. Firmaet har i øjeblikket travlt med at rette hele atten sikkerhedsfejl i Java, så hvornår de når til den nyligt opdagede fejl er endnu uvist. DK-Cert anbefaler, at man begrænser brugen af Java, men det vil være svært for de fleste, da Java bruges til sikkert login med NemID.

Vi anbefaler, at du venter med at bruge NemID og andre javaprogrogrammer, indtil der er kommet en ny sikkerhedsopdatering fra Oracle.

Når Oracle har en ny opdatering, vil den være at finde her

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

iPod fylder 15

iPod fylder 15

En harddisk med plads til 1000 sange.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15

En harddisk med plads til 1000 sange.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere