Cookie- og privatlivspolitik


Digital musik storsælger

Danskerne er vilde med at købe og høre musik på nettet. Nye tal viser at hele 82 procent af musikbranchens indtægter kommer fra digitalt salg.

Der er gang i den digitale musikbranche. Det viser nye tal fra Musikselskabernes brancheorganisation IFPI. Hvis man slår tallene fra download og streaming sammen, kommer 82 procent af alle indtægter til musikindustrien fra digitalt salg. Det er en stigning på 8 procent i forhold til 2013.

Men det er især streaming, der er vundet frem, og det skyldes de mange tjenester som Spotify og Wimp. Disse tjenester lader dig høre gratis musik, bare du har en internetforbindelse. Og hvis du tegner et abonnement, får du endnu flere funktioner og bedre mulighede for at høre musik, lige når du vil. Download af musik, hvor du køber et nummer og henter det over internettet igennem fx iTunes, går derimod lidt tilbage og må vige pladsen for streamingtjenesterne. Helt i bunden ligger det fysiske salg af cd’er og vinylplader, der kun tegner sig for 18 procent af det samlede salg.

På verdensplan er tendensen også, at streaming vinder frem. Tal fra IFPI, viser at indtægterne fra digitalt musiksalg globalt er steget med 4,3 procent i 2013. Det er dog langt fra den voldsomme stigning i Danmark, og IFPI bekræfter, at det er i de skandinaviske lande, streaming er mest populært.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Ny musiktjeneste til Danmark

Ny musiktjeneste til Danmark

Nu lancerer Google deres musiktjeneste, Google Play Musik, i Danmark

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste gratis medieafspiller

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste gratis medieafspiller

Der findes en masse programmer, der kan afspille dine film og din musik. Langt de fleste er heldigvis ganske gratis - se her, hvilken der er bedst.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

The Beatles kan streames i julen

Ifølge hårdnakkede rygter vil du kunne høre alle The Beatles’ plader på diverse streamingtjenester fra og med juleaften.

Læs mere

Lav musik på din pc

Med Magix Music Maker får du fantastiske muligheder for at lave din helt egen musik med en topprofessionel lyd.

Læs mere