Cookie- og privatlivspolitik


Plantronics Audio 995

Overraskende god lydkvalitet for et trådløst headset i denne prisklasse.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Når ordene trådløs, headset og lydkvalitet optræder i én og samme sætning, så begynder advarselslamperne normalt at blinke. Men det er der ikke nogen grund til, når det handler om Plantronics Audio 995, som er noget så usædvanligt som et trådløst headset med god lydkvalitet.

Installation er så godt som ikkeeksisterende, for så snart den medfølgende USB-dongle er på plads i pc’en, sørger Windows selv for at få driverne på plads. Selve headsettet lades op via et mini-USB-stik med strøm fra pc’en. Den trådløse forbindelse etablerer sig automatisk. Bassen i hovedtelefonerne er solid uden at blive skramlende eller grim og danner dermed en god bund for resten af lydbilledet. Mellemtonerne har en tendens til at blive klemt, og den samlede lyd er ikke helt så fyldig, som vi gerne ville have den. Men med tanke på, at der er tale om et trådløst headset til en fornuftig pris, så er lyden imponerende. Desværre lukker ørebøfferne ikke helt tæt, så der slipper lyd ud til din eventuelle sidemands irritation.

Mikrofonen slår automatisk fra, når bommen slås op, hvilket ikke kun er nemt, men også potentielt kan redde brugeren fra pinlige situationer. Lydkvaliteten i Skype er fremragende.

Fakta
  • Solid lyd

  • Mikrofon slukker automatis

  • Ingen installation

  • Stort lydudslip

  • Små ørebøffer

Eksterne links
Læs mere om...

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste gratis medieafspiller

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste gratis medieafspiller

Der findes en masse programmer, der kan afspille dine film og din musik. Langt de fleste er heldigvis ganske gratis - se her, hvilken der er bedst.

Læs mere

Ny musiktjeneste til Danmark

Ny musiktjeneste til Danmark

Nu lancerer Google deres musiktjeneste, Google Play Musik, i Danmark

Læs mere

Brænd perfekte cd'er og dvd'er

Brænd perfekte cd'er og dvd'er

Saml det bedste fra din musiksamling på cd'er, og lyt til dine favoritnumre overalt.

Læs mere

Nyeste

The Beatles kan streames i julen

Ifølge hårdnakkede rygter vil du kunne høre alle The Beatles’ plader på diverse streamingtjenester fra og med juleaften.

Læs mere

Lav musik på din pc

Med Magix Music Maker får du fantastiske muligheder for at lave din helt egen musik med en topprofessionel lyd.

Læs mere

Apple bøjer sig for popstjerne

Efter en særdeles kort fejde på internettet har Apple valgt at give efter for popstjernen Taylor Swifts krav om betaling til kunstnere.

Læs mere