Cookie- og privatlivspolitik


Få helt styr på musiksamlingen

Nu kan du få et komplet overblik over al den musik, du har liggende på din computer – og med Ashampoo Music Studio 4 kan du også hente dine gamle cd’er ind på din pc og lynhurtigt organisere dem.

Hent artiklen

Computeren er et rigtig smart sted at opbevare din musik. På den måde har du altid adgang til alle sange, og du kan lynhurtigt finde frem til yndlingsnummeret. Men efterhånden som du får fyldt mere og mere musik i din pc, bliver det også sværere at holde styr på den. Hundredvis af mapper og ulogiske filnavne kan hurtigt gøre det til en kamp, hvis du vil finde et bestemt nummer eller album – men med Ashampoo Music Studio 4 bliver det meget nemmere. Dette program kan nemlig lynhurtigt organisere din musik med overskuelige filnavne og mapper. Og hvis du har lyst til at mixe lidt af din egen musik, optage noget guitarspil eller redigere i nogle numre, kan programmet også det. Det smarte ved programmet er, at din musik ikke ligger inde i selve programmet. Musikken bliver i dine mapper på pc’en, men programmet gør det lynhurtigt at organisere alle numrene.

Masser af muligheder:
I Music Studio 4 kan du også brænde dine egne cd’er, og du kan endda også lave dit eget cd-omslag inde i programmet bagefter. Ashampoo Music Studio 4 er det fjerde program i serien og er en stor opgradering fra treeren, som vi tidligere har omtalt her i bladet. Hele brugerfladen har fået et nyt design og er minimalistisk og nemt at finde rundt i. Selv om du aldrig har prøvet at bruge et musikprogram før, er det nemt at komme i gang.

Du kan prøve programmet i 10 dage. Efter prøvetiden skal du blot registrere dig hos Ashampoo, og så er programmet dit kvit og frit. Hvis du har mod på endnu mere, kan du bagerst i artiklen finde et supergodt læsertilbud på Ashampoo Music Studio 5, som har endnu flere funktioner at byde på.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste gratis medieafspiller

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste gratis medieafspiller

Der findes en masse programmer, der kan afspille dine film og din musik. Langt de fleste er heldigvis ganske gratis - se her, hvilken der er bedst.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få styr på din musik

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå styr på din musik

Med Music Collection samler du al viden om din musiksamling på ét sted. Få katalogiseret musiksamlingen, og hold styr på udlån til vennerne.

Læs mere

Ny musiktjeneste til Danmark

Ny musiktjeneste til Danmark

Nu lancerer Google deres musiktjeneste, Google Play Musik, i Danmark

Læs mere

Nyeste

The Beatles kan streames i julen

Ifølge hårdnakkede rygter vil du kunne høre alle The Beatles’ plader på diverse streamingtjenester fra og med juleaften.

Læs mere

Lav musik på din pc

Med Magix Music Maker får du fantastiske muligheder for at lave din helt egen musik med en topprofessionel lyd.

Læs mere

Apple bøjer sig for popstjerne

Efter en særdeles kort fejde på internettet har Apple valgt at give efter for popstjernen Taylor Swifts krav om betaling til kunstnere.

Læs mere