Cookie- og privatlivspolitik


Den bedste gratis medieafspiller

Der findes et væld af programmer, der kan afspille din musik og dine film. Mange af dem er ganske gratis – vi kigger på 10 medieafspillere og kårer den bedste.

Hent artiklen > klik her

Efterhånden som flere og flere samler deres musik og film på computerens rummelige harddisk, er der brug for overblik – og ikke mindst en afspiller, der kan håndtere alle de forskellige mediefiler.

Der findes mange dyre betalingsprogrammer, som kan klare opgaven, og skal man agere hjemmebiograf og bruge pc’en som afspiller af Blu-ray og dvd’er, der skal vises på fladskærmen i stuen, kan det måske være en idé at investere i sådan et.
De gratis afspillere opfylder dog langt de fleste behov og er faktisk meget avancerede. De fleste kan afspille både musik og video samt organisere dit mediebibliotek. Andre igen er specialiserede i at afspille én type mediefiler uden at bruge for meget plads eller for mange af computerens kræfter.

Som udgangspunkt er alle Windows-pc’er født med Windows Media Player, som er nået til version 12. Det har efterhånden vokset sig til et avanceret og godt program, så spørgsmålet er, om der overhovedet er grund til at bruge et andet. En anden gigant er iTunes fra Apple, så også på medieafspillerfronten kommer det store slag til at stå mellem Microsoft og Apple - hvilket program kan mest og hvilket er nemmest at bruge? Men der er også skarp konkurrence fra uventet kant og skabt udelukkende ved frivilligt arbejde - open source projektet Songbird er nemlig også fremragende.

Læs testen, og se hvor godt de 10 programmer placerer sig.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den bedste gratis medieafspiller

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdDen bedste gratis medieafspiller

Der findes en masse programmer, der kan afspille dine film og din musik. Langt de fleste er heldigvis ganske gratis - se her, hvilken der er bedst.

Læs mere

Ny musiktjeneste til Danmark

Ny musiktjeneste til Danmark

Nu lancerer Google deres musiktjeneste, Google Play Musik, i Danmark

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

The Beatles kan streames i julen

Ifølge hårdnakkede rygter vil du kunne høre alle The Beatles’ plader på diverse streamingtjenester fra og med juleaften.

Læs mere

Lav musik på din pc

Med Magix Music Maker får du fantastiske muligheder for at lave din helt egen musik med en topprofessionel lyd.

Læs mere