Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft vil sælge Office i abonnement

Tegn abonnement på Word og Excel. Microsoft vil sælge sine programmer til tekstbehandling og regneark i abonnement.

Microsoft vil forsøge at sælge to af programmerne fra kontorpakken Office 2007 i abonnement. Forsøget, som softwaregiganten har døbt Albany, giver mulighed for at hente programmerne Word (tekstbehandling) og Excel (regneark) på nettet. I stedet for at købe en DVD med en licens på gammeldags facon betaler du for programmerne på abonnementsbasis.

Med abonnementet følger Microsofts webbaserede sikkerhedssoftware Windows Live OneCare og onlineprogrammerne Windows Live Mail og Office Live Workspace.

Forsøget betyder dog ikke, at Microsoft har tænkt sig at skrotte den gamle model med cd’er og licenser.

”Vi går bestemt ikke væk fra vores traditionelle salgsmodel for software,” siger Bryson Gordon, der er produktchef på Albany, og fortsætter:
”Der vil altid være et betydeligt antal brugere, som stadig er bedst tjent med at købe en fast licens til den seneste version af Office. Albany giver bare kunderne en ekstra valgmulighed.”

Microsoft har endnu ikke afsløret, præcis hvornår programmerne bliver tilgængelige på nettet, og hvad et abonnement kommer til at koste.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere